Ingezonden persbericht


Persbericht Plaats datum Utrecht 18 november 2008 Van
Partners in Nieuw Ondernemerschap

Unieke kleurenexplosie tijdens Utrechtse Kleurrijke Detaillisten gala

Aanstaande vrijdag 21 november 2008 heeft Partners in Nieuw Ondernemerschap (PNO) de primeur met de organisatie van het Utrechtse Kleurrijke Detaillisten gala. PNO gaat die avond voor kleur en spektakel. Het gala is uniek, omdat voor het eerst aandacht wordt geschonken aan etnische detaillisten in Utrecht. Ook het programma is uniek qua invulling.

Vanaf 18.00 uur zijn de gasten welkom in het Provinciehuis Utrecht. Zij worden ontvangen met swingende Braziliaanse muziek. De gasten zullen moeite hebben stil te blijven staan. Vervolgens zal het officiële gedeelte om 18.30 uur van start gaan. Avondvoorzitter en televisiepersoonlijkheid Chimène van Oosterhout zal de avond leiden. Zij zal onder andere gastspreker en netwerkgoeroe Charles Ruffolo aankondigen. Halverwege de avond wordt een voortreffelijke foodexperience gepresenteerd d.m.v. een hallal en Hollands buffet. De klanken van live klassieke pianomuziek geven het buffet een intiem tintje. Na het buffet zullen de feestelijkheden verder gaan en zal de winnaar bekend worden gemaakt, waarna ook de prijzen worden uitgereikt. De bekende Nederlands-Marokkaanse zangeres Chahra Z sluit het UKD gala af. Zij trakteert de bezoekers van het UKD gala op swingend multiculturele muziek genaamd `mysterious urban sounds'. Deze muziek is een combinatie van Arabische, Hindoestaanse, R&B en soulmuziek.

Tijdens het gala zullen verschillende prominenten hun opwachting maken. Een aantal van deze gasten zijn: Wethouder van Economische en Sociale Zaken mevr. M. Spit, voorzitter van Hoofdbedrijfschap Detailhandel Dhr. G. Vermeer, Algemeen directeur van de Kamer van Koophandel Midden-Nederland mevr. E. Karsten en Gedeputeerde van Mobiliteit, Economische zaken dhr. J. Ekkers.

De drie genomineerde van de UKD trofee zijn: Turkse traiteur en catering `Ana's Kuzin', kaas & delicatessenwinkel `Morty's' en slotenwinkel `Onze slotenspecialist'. Eén van deze detaillisten mag de trofee en de geldprijs t.w.v. 5000,- in ontvangst nemen. De winnaar van de UKD trofee mag zich tevens ook één jaar lang de beste detaillist van Utrecht noemen.