Ingezonden persbericht


Thomas Cook


- Persinformatie -

Thomas Cook Nederland lanceert als eerste gratis Brandstof Prijsgarantie

Thomas Cook Nederland lanceert als eerste touroperator voor haar merken Neckermann en Vrij Uit voor alle vluchten een gratis Brandstof Prijsgarantie en garandeert daarmee haar klanten dat er na boeking geen bijkomende brandstoftoeslag wordt berekend. De garantie geldt voor alle short, medium en long haul vluchten met vertrek vanaf 1 april tot en met 31 oktober 2009, die geboekt worden voor 1 februari 2009.

Thomas Cook Nederland reageert hiermee op irritaties van haar klanten, die na het boeken van een vliegvakantie te maken kregen met extra brandstoftoeslagen doorberekend vanuit de luchtvaartmaatschappijen. Thomas Cook Nederland biedt de gratis Brandstof Prijsgarantie ongeacht met welke vliegmaatschappij wordt gevlogen.

Gert de Caluwe, CEO Thomas Cook Nederland: "Een gratis Brandstof Prijsgarantie is een hele klantvriendelijke actie. Thomas Cook Nederland dekt hiermee het risico van prijsverhogingen vanuit de luchtvaartmaatschappijen nu kosteloos af voor consumenten. Een mooie belofte aan onze klanten, die bij het boeken van een vliegvakantie nu precies weten waar ze aan toe zijn. " Over Thomas Cook
Thomas Cook Nederland is één van de grootste reisorganisaties in Nederland. Tot de organisatie behoren de touroperators Neckermann en Vrij Uit en het retailmerk Thomas Cook. Jaarlijks verzorgt Thomas Cook Nederland voor ruim 1,3 miljoen Nederlanders de vakantie. In totaal werken er zo'n 1.000 medewerkers bij Thomas Cook Nederland, waarvan zo'n 500 medewerkers werkzaam zijn op de 170 Travel Shops verspreid over heel Nederland.

Thomas Cook Nederland is onderdeel van Thomas Cook Group plc. die met een omzet van 12 miljard euro, beursgenoteerd is in Londen. Ieder jaar kiezen meer dan 19 miljoen mensen ervoor om met Thomas Cook Group plc. te reizen. De Thomas Cook Group met wereldwijd meer dan 33.000 medewerkers en een vloot van 97 vliegtuigen, is de tweede reisorganisatie in Europa en de derde in de wereld.

Hoofddorp, 21 november 2008


---



Ingezonden persbericht