Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Favoriete vakantieland van Europa

Hotspots van Italië in feestelijke Living

Hoofddorp, 21 november 2008 - Italië is de populairste Europese bestemming onder reizigers, zo blijkt uit een ranglijst van merkbeoordelaar Future Brands. Lifestylemagazine Living weet dit natuurlijk al langer en ligt tijdens de feestdagen in de winkels met een Andiamo in Italia-nummer*.

Het decembernummer van Living ademt la dolce vita. Ontdek het nieuwe Toscane (slowfood paradise!), de geheime parel van de Italiaanse alpen (ski-paradise!) en reis mee met schilder Jasper Krabbé naar bijzonder Zuid-Italië. Verder schuift Living aan bij restaurantfamilie d'Antuono (mét familierecepten), geeft het blad adressen van de beste Italiaanse traiteurs van Nederland en brengt het nieuwste nummer een interview met Iens Boswijk, de vrouw achter de succesvolle restaurantsite Iens.nl

Kookgidsje cadeau
Extra feestelijk is het kookgidsje dat lezers cadeau krijgen bij dit nummer: een verzameling Italiaanse recepten uit het boek Daily Italian van chef-kok Toby Puttock, vriend van Jamie Oliver en bekend van Fifteen Australie.

Het Italië-nummer van Living ligt sinds deze week in de winkels.

Life is worth Living!

*Andiamo in Italia: Laten we naar Italië gaan!

Over Sanoma Uitgevers
Sanoma Uitgevers B.V. is met bijna 80 publiekstijdschriften (inclusief bijbehorende extensies en evenementen) en ruim 200 websites de grootste multimediale uitgever in Nederland. In 2007 haalden Sanoma Uitgevers en haar dochters en deelnemingen - Sanoma Magazines Netherlands - een omzet van 539,8 miljoen euro. In Hoofddorp werken circa 1100 medewerkers op redacties en ondersteunende afdelingen. Bij de dochterondernemingen Sanoma Men's Magazines, Jonge Gezinnen, Mood for Magazines en ilse media werken nog eens ruim 750 medewerkers. Meer informatie over Sanoma Uitgevers: www.sanoma-uitgevers.nl.

Sanoma Uitgevers maakt sinds 2001 deel uit van Sanoma Magazines, de internationale tijdschriftendivisie van het Finse mediaconcern Sanoma. Sanoma Magazines is met meer dan 300 tijdschriften in 13 landen een van de grootste publiekstijdschriftenuitgeverijen in Europa.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (