BesteConsumentenKoop.nl zet alle producten op een rijtje


Dagelijks nieuwe productvergelijkingen, productinformatie uitgebreid met video's

ZWOLLE, 20081121 -- BesteConsumentenKoop.nl, de vergelijkingssite waar geteste producten tegen de laagste prijs en met de beste garanties op een rijtje staan, is volledig vernieuwd. Het aanbod wordt overzichtelijk aangeboden en bij veel producten productvideo's zijn toegevoegd zodat de bezoeker een betere indruk krijgt van het product en de werking ervan.

BesteConsumentenKoop.nl houdt permanent verschillende vergelijkingssites, talloze webwinkels en vakbladen en tijdschriften (waaronder die van de Consumentenbond en de ANWB) in de gaten. De informatie wordt gegroepeerd aangeboden zodat in één oogopslag is te zien welke producten als beste koop zijn getest of het voordeligst worden aangeboden. Uit het omvangrijke aanbod aan geteste producten kan de klant eenvoudig een keuze maken en via een muisklik op de website van de aanbieder komen. Alle aanbieders op de website hebben een thuiswinkel waarborg of staan bekend om de goede service die zij verlenen.

Het uitzonderlijke van BesteConsumentenKoop is dat zij de bezoekers online de mogelijkheid geeft gratis advies te vragen. De Klantenservice gaat voor de consument op zoek het juiste antwoord of gaat op zoek naar producten die zijn afgestemd op de wensen van de bezoeker.

Opvallend is dat wasmachines en andere witgoed producten het populairst zijn op BesteConsumentenKoop.nl. De vergelijkingen en reviews van wasmachines worden van alle producten het meest bekeken. Vooral wasmachines met het label `Beste Koop Consumentenbond` en Best getest door vakbladen` scoren hoog

Inmiddels vergelijken meer dan duizend bezoekers dagelijks de producten op www.besteconsumentenkoop.nl. De vergelijkingen zijn opgedeeld in tien categorieën, te weten, Huishoudelijke apparatuur, Inbouw apparatuur, Camera & Foto, Computer & Telecom, Beeld & Geluid, Auto, Baby & Kind, Persoonlijke Verzorging, Reizen & Vakanties en Verzekeringen. Het aanbod wordt dagelijks vernieuwd en uitgebreid.

Voor informatie over de wasmachinetest: www.besteconsumentenkoop.nl/38/12/Beste-Wasmachines.html