Gemeente Schermer


Genomineerden voor de vrijwiliiger van het jaar in Schermer

(28-10-2008)

Het is weer tijd voor de uitreiking van de oorkondes van het Slootenfonds. Het Slootenfonds komt voort uit de erfenis van de familie Slooten uit Driehuizen. Bij hun overlijden hebben zij een bepaald geldbedrag opzij laten zetten voor de vrijwilligers uit de gemeente Schermer. Dit bedrag wordt door de gemeente Schermer aangevuld om zo iets terug te doen voor de vele vrijwilligers uit de Schermer.

Ieder jaar wordt in de Schermer per dorpskern een vrijwilliger in het zonnetje gezet. Het gaat hierbij om vrijwilligers die in de Schermer al meer dan 10 jaar vrijwilligerswerk uitvoeren of recent gestopt zijn met dit vrijwilligerswerk. Naast de vrijwilliger per dorpskern wordt ook één vereniging uit de Schermer in het zonnetje gezet.

Wilt u een vrijwilliger uit uw dorpskern of een vereniging uit de Schermer aanmelden voor de vrijwilligersprijs van dit jaar. Tot uiterlijk 5 november a.s. kunt u dit doorgeven aan een lid van uw dorpsraad. Worden meerdere vrijwilligers aangemeld, dan beslist de dorpsraad. De nominatie kan ook worden doorgeschoven naar volgend jaar.

De uitreiking van de oorkondes vindt plaats 21 november om 20:00 uur in Café De Vriendschap in Driehuizen. De oorkondes worden uitgereikt door burgemeester Moeijes van Schermer. Iedere Schermenaar is van harte welkom. Heeft u vragen, aarzel dan niet deze te stellen aan uw dorpsraad of via de website van de gemeente.