Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Yourdeal.eu van start

Eindelijk is het zover, iedereen kan zich luxe permitteren voor een spotprijs.

Iedereen kan deel uitmaken van deze inventie. Samen luxe en/of alledaagse artikelen kopen tegen een bodemprijs. Breng een bezoek aan de website www.yourdeal.eu, waar het assortiment duidelijk is weergegeven. Steeds wanneer er een nieuwe inschrijving voor het artikel is, stijgt de teller. Bij voldoende inschrijvingen wordt de (bulk)bestelling geplaatst en gedistribueerd.

Het principe is erg eenvoudig; met veel mensen 1 product inkopen levert een lagere prijs op. Waarom veel betalen, als het 2 tot 3 keer zo voordelig kan?

Yourdeal.eu zal vanaf 21 november van start gaan met een assortiment wat oa zal bestaan uit: een e-bike (elekrische fiets), een tuinset, een jacht, een sloep, een whirlpool, een luxe buitenkeuken, een houtkachel, een jacuzzi, een crosstrainer en meer.

Het deelnemen is gemakkelijk; bekijk de site, kies een product, schrijf je in en wacht tot er voldoende inschrijvingen voor het product zijn. Als het zover is krijg je vanuit 'yourdeal.eu' reactie dat de koop doorgaat.

Afhankelijk van het product, krijg je te horen of het van te voren betaald moet worden, of er een aanbetaling wordt gewenst, of de betaling bij levering plaats zal vinden. Er zal enige tijd verstrijken voor het product thuis wordt afgeleverd, dit kan 8 tot 12 weken duren, maar aangezien het om luxe producten gaat, tegen een bodemprijs, zal dit voor de consument geen probleem zijn.

Niet enkel is kopen via yourdeal..eu een voordelige manier van aanschaf, ook levert deze voorpret op. Het dagelijks volgen van de teller maakt het sensationeel.

Bezoek yourdeal.eu en maak deel uit van deze nieuwe rage!

Voor een preview : www.yourdeal.eu/site
LET OP, wij leggen momenteel de laatste hand aan onze site, bestellen is dus nog niet mogelijk.

Yourdeal.eu maakt het betaalbaar.

Meer informatie :

Rijnberg Products BV / Yourdeal
Hengstdijksekeiweg 1b
4585PN Hengstdijk
T 0114-671493
F 0114 671933
info@yourdeal.eu