$1000 VOOR HET BESTE FILMPJE OP CSRtube


SEE IT, SHARE IT, FILM IT and WIN IT

ARNHEM, 20081124 -- CSRtube is een nieuw mondiaal platform voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (CSR). De beste film over CSR wordt op www.csrtube.net beloond met $1000.

De regels van de wedstrijd zijn simpel: maak een account aan op CSRtube en plaats voor 31 december 2008 een video over corporate social responsibility. Een vakkundige jury én het aantal stemmen op de website bepaalt welke video wint. Lees hier meer over de wedstrijd of bekijk hier een voorbeeldfilm.

CSRtube is een initiatief van lokaalmondiaal en het MVO Platform. Ter inspiratie en discussie. CSRtube wil de impact vergroten het werk van maatschappelijke organisaties, onderzoeksinstituten, overheden en bedrijven die actief zijn op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (Corporate Social Responsibility - CSR). CSRtube levert een bijdrage aan het debat over CSR en geeft bekendheid aan positieve en negatieve ontwikkelingen op het gebied van CSR. Op CSRtube kan videomateriaal worden gedeeld. See it, film it, share it.

www.lokaalmondiaal.net

Lokaalmondiaal maakt tv- en videoproducties en organiseert journalistieke debatten en onderwijsprogramma's om de betrokkenheid bij internationale samenwerking te vergroten. Meer informatie over lokaalmondiaal en andere reportages zijn te vinden op www.lokaalmondiaal.net.

CSRtube wordt gefinancierd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken.





lokaalmondiaal