PontMeyer

PERSBERICHT

Zaandam, 20 november 2008

Nieuwe bestuursvoorzitter PontMeyer

PontMeyer, een vooraanstaande leverancier van hout en materialen voor de bouw in Nederland, maakt bekend dat de heer A.J. Schouten per 1 januari 2009 in dienst zal treden bij de vennootschap. De Raad van Commissarissen zal kennis geven van de voorgenomen benoeming van de heer Schouten tot voorzitter van de Raad van Bestuur in een Buitengewone Vergadering van Aandeelhouders op 26 januari 2009.

Anne Schouten (1954) is thans werkzaam binnen de papiergroothandel als Regional President van PaperlinX Europe. Hij is eerder werkzaam geweest als Algemeen Directeur van Koninklijke Jongeneel (onderdeel van Deli-Universal) en in managementfuncties bij Internatio-Muller en KNP BT.

De Raad van Bestuur zal na de benoeming bestaan uit de heren Hans Kruijer en Anne Schouten.

Profiel
PontMeyer N.V. is een vooraanstaande leverancier van hout en materialen voor de bouw in Nederland. Het concern heeft ruim 1.000 medewerkers in dienst, verspreid over 52 vestigingen in Nederland. Dankzij een klantgerichte marktbenadering, een groeiend, innovatief en aansprekend producten- en dienstenaanbod, fijn vertakte geografische spreiding en een hoge servicegraad is PontMeyer een toonaangevende, betrouwbare en onmisbare partner voor bouwend Nederland.

Voor nadere informatie:
De heer J.P. Kruijer RA
telefoon: 075 - 6536 234