Ingezonden persbericht


BWise klantendag 'MoneyTalks' druk bezocht

Utrecht, 20 november 2008 - Op woensdag 12 november organiseerde BWise, leverancier van softwareoplossingen op het gebied van Governance, Risk en Compliance (GRC), haar Nederlandse klantendag. Tijdens dit evenement dat werd gehouden in Het Geldmuseum te Utrecht werden klanten geïnformeerd over de ontwikkelingen binnen de BWise organisatie en software en hoe klanten hiervan kunnen profiteren. Het doel was inzicht te geven op welke manieren klanten meer uit hun investering in BWise kunnen halen. Immers 'MoneyTalks', tevens het thema van de dag.

Tijdens de klantendag gaven diverse klanten een workshop over de manier waarop zij gebruikmaken van de BWise software. Op deze manier konden klanten onderling leren van elkaars ideeën en ervaringen uitwisselen. Robert Pijselman, CEO van BWise en Luc Brandts, oprichter en CTO van BWise gaven presentaties over de strategie en product roadmap van BWise.

Een aantal hoogtepunten van de dag waren:


* Een 'sneak-preview' van de BWise webbased proces modeling tool die in 2009 zal worden gelanceerd
* De grote interesse in de BWise Safety, Health en Environmental template
* De wijze waarop BWise Proces Management klanten helpt bij het integreren van beheersmaatregelen ('controls') en het managen van risico's
* Meer en meer zien klanten de voordelen van een geïntegreerde aanpak. Met de release van BWise Internal Audit bestaat de BWise suite nu uit 9 geïntegreerde modules. Klanten kunnen hierdoor stap voor stap groeien in een bedrijfsbrede risicomanagement en compliance benadering.

Met een vertegenwoordiging van 75 personen afkomstig van ruim 40 bedrijven uit diversen branches zoals banken, verzekeringen en pensioenen, industrie, zakelijke dienstverlening was een mooie afspiegeling van de klantenkring van BWise aanwezig. Na afloop was er voldoende gelegenheid om te netwerken en om het museum te bezoeken.

Robert Pijselman, CEO van BWise, kijkt terug op een mooie en informatieve dag: 'Het is altijd een uniek moment om met zoveel klanten tegelijkertijd ervaringen te mogen uitwisselen. Hun vragen en reacties blijven ons stimuleren om ons product verder te ontwikkelen.' Luc Brandt CTO van BWise vult aan: 'De huidige crisis dwingt bedrijven nog eens goed na te denken over hoe ze hun risico management inrichten, en hoe ze hun compliance kosten kunnen reduceren en tegelijkertijd hun bedrijfsproces verbeteren. Tijdens elke klantendag is het elke keer weer fantastisch en inspirerend om te zien welke voordelen onze klanten halen met hun aanpak en onze technologie.'

# # #

Over BWise
BWise is een wereld speler op het gebied van compliance en risk management software, gebaseerd op een sterk fundament vanuit business procesmanagement. Sinds 1994 levert BWise haar klanten een geïntegreerde software oplossing om Corporate Governance, Enterprise Risk en Performance Management gestructureerd aan te pakken. Processen worden snel en efficiënt gedocumenteerd, risico's gesignaleerd en gezamenlijk met bijbehorende beheersmaatregelen gecommuniceerd via het web. Deze oplossingen dragen bij aan het effectief voldoen aan wet- en regelgeving zoals de Sarbanes Oxley Act en de Code Tabaksblat. Meer dan 300.000 users in meer dan 80 verschillende landen gebruiken de BWise oplossing, waaronder Aegon, TNT, VNU, Crucell en Connexxion.

Media contact:

BWise
Clarinda Dobbelaar
Marketing Manager
T: +31 (0)73- 6464 915
Email: clarinda.dobbelaar@bwise.com
www.bwise.com

Trimedia
Marijke van Hooren
T: +31 (0)6-141 106 51
E-mail: mvanhooren@trimedia.nl