Ingezonden persbericht


Persbericht
Utrecht, 20 november 2008

La Place lanceert online bestelservice het hele jaar door La Place@home speelt in op gemak

Thuis genieten is de trend. La Place lanceert op het juiste moment zijn nieuwste service: La Place@home. Het hele jaar door de heerlijkste gerechten online bestellen op www.laplace.nl, met speciale en exclusieve gerechten tijdens de feestdagen. Met de gevolgen van de kredietcrisis houdt de consument langzamerhand meer rekening. Onderzoek wijst uit dat de consument het eerst bezuinigt op luxe aankopen en uitgebreid met kerst uit eten gaan. En consumenten willen ook niet meer uren lang kokkerellen in de keuken; gemak dient de mens. 'We zien op dit moment een run op de kerstbestellingen', aldus Paul Bringmann, directeur La Place. De bestelsite is volledig vernieuwd en is een complete webwinkel geworden. De bereidingswijzen zijn direct te vinden bij de producten en begin 2009 zal ook voedings- en allergie informatie worden vermeld.

Thuis genieten zonder uren kokkerellen
'De feestdagen zouden voor iedereen stressloos moeten zijn, vinden we bij La Place', vervolgt Paul. 'Feest vier je aan tafel, met familie, met vrienden, met elkaar. Daarom hebben wij onze partyservice bedacht; geen zware kookuren, geen overvolle supermarkten. Je hoeft alleen maar naar onze website www.laplace.nl te gaan om een keuze te maken en vervolgens naar de dichtstbijzijnde vestiging om zo kort mogelijk voordat de festiviteiten losbarsten, de kakelverse lekkernijen op te halen.'

Vers en (bijna) huisgemaakt
La Place@home biedt voor de feestdagen een uitgebreid assortiment aan heerlijkheden. Van wereldsalades tot desserts, van biologische wijn en antipasti tot beef Wellington; zelfs de Rolls Royce onder de kalkoenen, de 'KellyBronze' ontbreekt niet. Deze (scharrel) kerstkalkoen van 4 kg (à ¤ 62,50 voor 8-10 personen) kan zo na bestelling de oven in en wordt zelfs met vleesthermometer geleverd. Niemand minder dan Jamie Oliver, Jimmy Doherty en Prince Charles serveren met de feestdagen deze super scharrelkalkoen. Ook de gourmet of barbecue liefhebber kan kiezen uit een behoorlijk aanbod. Verse Zeeuwse oesters, exotische gamba's, taart en gebak: het moeilijkste is om een keuze te maken! Dus tip voor feestdagen of speciale dinertjes thuis: stel een paar dagen voor aanvang je menu samen op www.laplace.nl, dek de tafel met je mooiste servies en overdonder je gasten met 'jouw' culinaire prestaties!

Over La Place
De restaurant- en traiteurformules van V&D hebben zich bewezen als buitengewoon innovatief en hebben zich ontwikkeld tot een publiekstrekker van formaat met ruim 35 miljoen klanten op jaarbasis. Alle concepten zijn in eigen huis ontwikkeld en het restaurant, de traiteurafdelingen en broodbakkerijen onderscheiden zich doordat uitsluitend gewerkt wordt met verse ingrediënten. La Place stelt hoge eisen aan de gebruikte ingrediënten en grondstoffen. Zo wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van lokale leveranciers en zo maximaal mogelijk gewerkt met biologische grondstoffen.

Voor meer informatie,