Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 20 november 2008

BNN'S TIMUR PERLIN NEEMT HET STOKJE OVER VAN EDDY ZOËY OP 3FM

Na ruim drie jaar vol humor, gitaarmuziek, nieuwtjes en een heleboel verzoekplaten stopt Eddy Zoëy met zijn weekendshow ZoëyZo op 3FM. Zondag 14 december maakt hij samen met zijn lieftallige 'secretaressel' Tessel de laatste uitzending. Hoogtepunten van de afgelopen drie jaar waren de 'Niet Trouwen dag', de Playboy fotoshoot en natuurlijk de Gaypride live verslaggeving afgelopen augustus. Vanaf 3 januari 2009 start BNN presentator Timur Perlin met een nieuw programma op zaterdag en zondag tussen 12.00 uur en 15.00 uur op 3FM.

'Er wordt me wel eens gevraagd: Als je moest kiezen tussen al je bezigheden, wat zou je dan blijven doen? Nou, ik MOEST wel kiezen, en die keuze is gemaakt. De afgelopen jaren heb ik ontzettend genoten van radio maken. Maar doordat ik zoveel dingen doe die ik fantastisch vind, zoals muziek maken, televisie maken en ook kinderen maken, heb ik helaas moeten kiezen. Ik zal radio in het algemeen en 3FM in het bijzonder zeker gaan missen. Maar eerlijk is eerlijk, het vooruitzicht om in het weekend gewoon weer bij mijn gezin te zijn is ook wel heel plezierig!', aldus Eddy.

Opvolger Timur Perlin heeft het afgelopen jaar warm gedraaid met zijn weekendshow Timur : 'Het is niet alleen jammer dat Eddy weggaat, maar hij neemt ook zijn lieftallige secretaresse mee. Blijft over m'n wereldvreemde stagiair Ramon, al vier jaar lang de reden dat we nog niet zijn doorgebroken met het programma. Ik ben er in ieder geval helemaal klaar voor, Ramon doet het in z'n broek', aldus Timur.

Eddy Zoëy blijft TV-programma's maken voor BNN. In 2009 is hij ondermeer te zien in een nieuwe reeks van Nu We Er Toch Zijn. In deze achtdelige reeks onderwerpt Eddy weer verschillende wijken in Nederland aan een grondige gastvrijheidtest. Wie de ochtendshow gaat doen is nog onbekend.

Meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie Nienke van Ankeren, tel: 035-6555321, nienke.van.ankeren@bnn.nl