Exposantenwerving vakbeurs GEVEL 2010 van start Publicatiedatum: 20-11-2008

'Wereldarchitectuur' is het thema van de vakbeurs GEVEL, die van woensdag 27 tot en met vrijdag 29 januari 2010 wordt gehouden in Ahoy Rotterdam. Organisator VNU Exhibitions is onlangs gestart met de exposantenwerving. De beurs heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot toonaangevend evenement voor de Nederlandse architectuur.


Projectmanager Richard Butter van VNU Exhibitions: "GEVEL is de nieuwe naam voor GEVELtotaal. Waarom? GEVEL staat synoniem voor architectuur, is kort, krachtig en staat als een huis. Een mooi moment voor een nieuw beeld, nieuwe uitstraling en een zeer innovatieve beurs lay-out. Na het succes van de afgelopen beurs gaan we niet uitbreiden, maar investeren in kwaliteit van de beurs. We schrijven innovatie met hoofdletters. Gelijktijdig vindt het vakevenement Licht & Architectuur plaats."

De beurs heeft in 2008 zijn naam definitief gevestigd. GEVELtotaal en Licht & Architectuur werden bezocht door ruim achtduizend professionals. Medewerkers van alle grote architectenbureaus hebben de beurs bezocht. Acht van de tien bezoekers zijn betrokken bij investeringsbeslissingen. Richard Butter: "GEVEL is in 2010 voor bedrijven het beste moment om met de Nederlandse architectuur in gesprek te raken. Als beursorganisator zetten we in op zoveel mogelijk rendementvolle contacten voor onze exposanten."

GEVEL wordt georganiseerd door VNU Exhibitions Europe, marktleider in Nederland met bouwgerelateerde beurzen als de Internationale Bouwbeurs, de VSK, VSK België, Elektrotechniek, Hout en natuurlijk GEVEL en Licht & Architectuur.

Informatie over deelname is verkrijgbaar bij Michael van Ockenburg
Sales & Account Manager, tel.: 030- 295 2920, michael.van.ockenburg@vnuexhibitions.com


-.-.-.-.-.-.-


Noot voor de redactie,