Politie Twente

Meisje van 13 lastig gevallen door twee mannen Oldenzaal

Op 19 november rond 15.15 uur werd een 13-jarig meisje uit Sint Annaland (Zeeland) op de Haerstraat lastig gevallen door twee mannen. De politie zoekt getuigen.

Het 13-jarige meisje liep over de Haerstraat toen zij van twee kanten benaderd werd door twee mannen. Eén van hen geeft het meisje een knietje net onder de lies. Ze slaat hierna de belagers van zich af en vlucht hardlopend weg. De beide mannen volgen haar. Ter hoogte van de kruising Spoorstraat Berkstraat geven de beide mannen de achtervolging op.

Er is tijdens dit incident geen woord gewisseld en het slachtoffer kent beide mannen niet. Zij woont in Sint Annaland maar verblijft in verband met sportopleiding door de week in Oldenzaal. Het meisje was op dit moment gekleed in sportkleding. De beide mannen worden beschreven als rond de 20 jaar oud, beiden kort haar, eentje zwart en eentje bruin haar, ze droegen beiden een zwarte jas en spijkerbroek.

De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Zij kunnen bellen met de politie in Oldenzaal op 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. (08-145724)

Met vriendelijke groet,
Willem Falke
Contentmaster Intranet
Politie Twente