Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Emmen, 20 november 2008,

Vanaf vandaag kan iedereen die overweegt om contactlenzen te dragen uitgebreide informatie daarover vinden op www.contactlenzen.nl. Een verhelderende consumentensite over zowel vormvaste als zachte lenzen. En niet te vergeten de steeds populairder wordende Nachtlenzen; overdag scherp zien zonder bril of contactlenzen.

Doe de contactlenstest
Het leuke van contactlenzen.nl is dat iedere potentiële contactlensdrager op de site een contactlenstest kan doen. Na acht korte vragen te hebben beantwoord, vertelt het programma welke lenzen voor jouw ogen het meest geschikt zijn. Maar ook voor bestaande lensdragers is de site interessant als het gaat om de verschillende noviteiten. Want de contactlenswereld is in beweging en komt regelmatig met nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen waardoor het dragen van lenzen steeds comfortabeler wordt.

Compleet met instructievideo's
Wat de site zo levendig maakt, zijn de instructievideo's over het inzetten, het uitnemen en het reinigen van de diverse lenssoorten. Met geduld en gevoel voor detail wordt duidelijk uitgelegd hoe men comfortabel en veilig lenzen kan dragen. Ook is er een overzichtelijk schema opgenomen over de verschillen tussen de diverse lenssoorten. De site is een initiatief van vormvaste lenzenproducent NKL Contactlenzen uit Emmen. Met contactlenzen.nl voorziet zij in de behoefte van een voor de consument neutrale, informatieve site. Bedoeld als eerste verkenning of als naslagwerk. En uiteindelijk kan de consument met de opgedane bevindingen voor een persoonlijk en deskundige advies terecht bij de contactlensspecialist.


---

Voor meer informatie over contactlenzen.nl kunt u contact opnemen met: NKL Contactlenzen
Peter Nijhuis
pnijhuis@nkl.nl
Telefoon: (0591) 610 640