Afdeling Communicatie TROS/AVRO
Hilversum, 20-11-2008

Televisie
EÉNVANDAAG
Uitzending vrijdag 21 november
Nederland 1 - 18.20 uur

ONDERWERPEN EÉNVANDAAG VRIJDAG 21 NOVEMBER

Flirtende ambtenaren
Veertig jonge ambtenaren uit de drie noordelijke provincies krijgen een dag lang les in flirten. De cursus wordt gegeven door de Universal Flirting Academy uit Dordrecht en is bedoeld om ambtenaren niet zozeer te leren om elkaar of het publiek te verleiden, maar wel om signalen beter op te leren pikken. Want dat schijnen ambtenaren toch wat minder goed te kunnen.

De Kasparovs van deze tijd: IDFA-docu Wargamers
De Chinees 'Sky' en de Nederlander 'Grubby' behoren tot de topspelers van het computerspel World of Warcraft. Beyond the Game volgt hun levens in de aanloop naar het wereldkam Nepmedicijnen pioenschap waar zij hun beslissende duel zullen uitvechten. Een documentaire als een western, beïnvloed door de complexe, hypermoderne wereld van computergames.

bedreigen volksgezondheid
Neppillen bedreigen de volksgezondheid; in de ons omringende landen komt het steeds vaker voor dat illegale medicijnen bij de reguliere apotheken terecht komen. Ook in Nederland komt dat gevaar dichtbij omdat de neppillen niet van echt te onderscheiden zijn. Om te voorkomen dat er nepmedicijnen bij onze groothandels en apotheken terecht komen worden opsporingsambtenaren ingezet en het publiek wordt gewaarschuwd middels een voorlichtingscampagne van VWS.

Onderwerpen onder voorbehoud.

Voor meer informatie: www.eenvandaag.nl