Ingezonden persbericht


Zelf uw evenement aanmelden bij Toerisme Noord-Holland

Elke organisator kent het probleem. Hoe promoot ik mijn evenement zodat heel veel potentiële bezoekers bereikt worden? Meestal gebeurt dit door het rondsturen van persberichten en hopen dat het geplaatst wordt in de krant, het weekblad of op een website. Toerisme Noord-Holland en de regionale VVV's in Noord-Holland voegen daar nu een dimensie aan toe: de mogelijkheid tot het online aanmelden van uw evenementen.

Allerlei soorten evenementen kunnen aangemeld worden: grootschalig of juist klein, eenmalig of langer lopend zoals tentoonstellingen en op meerdere interessegebieden bijvoorbeeld cultuur, sport, folklore etc. U voert de gegevens eenvoudig via een online formulier in en dan worden ze opgeslagen in de VVV databases. Na controle is uw evenement direct zichtbaar op de toeristisch recreatieve website van uw VVV.

Omdat de VVV's en Toerisme Noord-Holland gebruik maken van dezelfde database wordt uw evenement niet alleen op de website van de VVV getoond maar zonder verder inspanning ook op www.noord-holland.com en www.hollandevenementen.nl zichtbaar is. Dus in de gebieden waar geen VVV vestiging is, zijn uw evenementen wel zichtbaar op de provinciale website. En daarmee bereikt u online een groot publiek want www.noord-holland.com heeft meer dan een half miljoen bezoekers per jaar.

De beschrijving van het evenement en de eventuele toelichting erop kunt u desgewenst in meerdere talen invoeren ten behoeve van de Duitse, Engelse, Franse, Spaanse en Italiaanse versies van de diverse websites. Voordeel hiervan is dat de gegevens die u invoert ook zichtbaar zijn op de diverse taalversies.

Als u vaker een evenement organiseert bestaat de mogelijkheid om wachtwoord en login aan te vragen. Het aanmelden van evenementen is gratis: ga naar www.noord-holland.com/evenementenaanmelden. Binnenkort kan dit ook via de homepage van uw VVV.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot uw VVV vestiging of info@noord-holland.com