Hurricane Electric introduceert gratis IPv6 certificaties


FREMONT, Californië--(BUSINESS WIRE)--Nov 21, 2008-- Hurricane Electric, de vooraanstaande IPv6 Transit leverancier, biedt nu gratis IPv6 certificaties op http://ipv6.he.net/certification.

Door het bieden van een interactieve testomgeving biedt Hurricane Electric verscheidene niveaus van certificatie, van Newbie tot en met Sage. Het certificatieproces ondersteunt technici bij het testen van hun IPv6 connectiviteit, en systeembeheerders verbeteren hun IPv6 aanwezigheid. Eerste gebruikers hebben gezegd dat de gratis IPv6 certificatieservice van Hurricane zowel entertainment biedt als informatief is.

"Certificaties zijn zo belangrijk in de wereld van de informatietechnologie," aldus Mike Leber, President van Hurricane Electric. "We willen een goede start voor mensen die enthousiast zijn over IPv6 technologie en we willen diegenen helpen die meer willen weten over hoe Internet in slechts twee jaar zal zijn veranderd."

Leber voegde hieraan toe: "We streven ernaar u iets te doen te geven na uw eerste IPv6 ping!"

Als u meer wilt weten over de manier waarop Hurricane Electric zijn eerste stappen zet op IPv6 Internet, bezoek dan http://ipv6.he.net.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:

Hurricane Electric
Cory Ringdahl, +1-510-580-4116