Gemeente Echt-Susteren


Gemeente organiseert Banenbeurs

Op zoek naar een baan of naar medewerkers voor uw bedrijf? Kom dan op zaterdag 22 november naar de Banenbeurs in het gemeentehuis. Op initiatief van de gemeente kunnen werkgevers en werkzoekenden van 10.00-14.00 uur met elkaar in gesprek komen om elkaar verder te helpen. De gemeente ondersteunt de beurs financieel, waardoor bedrijven slechts 100,- euro kwijt zijn aan een stand en de toegang voor werkzoekenden gratis is!

De Banenbeurs is er voor elk niveau en voor elke branche, zodat u kennis kunt maken met de meest uiteenlopende beroepsgroepen. Diverse bedrijven en intermediairs presenteren dan hun vacatureaanbod.

Meer dan werk
Naast vacatures alleen vraagt de markt tegenwoordig om meer dan alleen een presentatie van het banenaanbod. Carrièreadvies, leerplaatsen, cursussen, reïntegratie-, loopbaan- en outplacementbegeleiding zijn belangrijk, net als het oriënteren op diverse branches en opleidingen. Al deze onderwerpen komen dan ook uitgebreid op de beurs aan bod.

Dus: bent u op zoek naar personeel of juist op zoek naar werk? Kom dan naar de Banenbeurs Echt-Susteren en ontmoet je toekomstige werkgever of werknemer!

Hebt u als bedrijf interesse in deelname? Laat ons dat dan weten! De heren Chrit Coenen en Bert Wassenberg van de gemeente verstrekken u graag verdere informatie. U kunt hen bereiken via 0475 - 478 478.