Gemeente Almere

Bouwplanbeurs Almere

22-11-2008 | Start: 10:00 | Eind: 23-11-2008 17:00 | Locatie: Topsportcentrum Almere

Op zoek naar een droomhuis op maat? Op 22 & 23 november 2008 vindt in het Topsportcentrum in Almere de Bouwplanbeurs plaats: dé beurs voor innovatief wonen en de laatste bouwtrends. Hier vindt u alle informatie over het kopen van kavels en zelfbouw.

Kopen, huren of zelf bouwen?
Tijdens de bouwplanbeurs 2008 staan makelaars en financiers klaar om informatie te verstrekken over mogelijkheden op het gebied van wonen en bouwen. Koopt u een bestaand huis? Wilt u huren? Of bouwt u zelf een huis? In dat laatste geval is een bezoek aan de stand van de gemeente Almere meer dan waard. Almere biedt een scala aan mogelijkheden voor zelfbouwers: individueel of collectief, voor mensen met een grote of kleine(re) portemonnee.

Kavels met uitdagende ontwerpen
Op uitnodiging van de gemeente Almere presenteren de architecten hun ontwerpen voor een bijzondere serie kavels in het Homeruskwartier, de zogenaamde architectenkavels. Op zo'n 35 kavels in de Almeerse wijk het Homeruskwartier gingen architecten aan de slag om speciaal voor deze locatie ontwerpen te maken. De 35 architectenkavels met ontwerp, zijn nog vrij in de verkoop. Particuliere kopers bouwen samen met de architect van hun kavel. Tijdens de beurs worden verder de plannen voor het centrum van het Homeruskwartier getoond.

Schets een droomhuis
Weet u al hoe uw huis er uit moet komen te zien? Laat uw huis tijdens uw bezoek dan gratis schetsen door een architect. De gemeente Almere heeft verschillende architecten uitgenodigd om direct vorm te geven aan uw woonwensen.

Bestel een gratis entreekaart
De gemeente geeft (zolang de voorraad strekt) gratis entreekaarten weg voor de Bouwplanbeurs. Zonder kaart bedraagt de entree 3 euro. Kaarten zijn telefonisch te bestellen via de Kavelwinkel (telefoon 036 533 83 83) of aan te vragen per email:info@ikbouwmijnhuisinalmere.nl.

Link(s)


* Topsportcentrum

* Ikbouwmijnhuisinalmere