TROS

Hilversum, 19-11-2008
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ

Uitzending zaterdag 22 november

Radio 2 - 16.00 uur

FRANS & MARIANNE IN TROS MUZIEKCAFÉ

Daniël Dekker ontvangt zaterdag 22 november weer grote namen uit de Nederlandse muziekwereld:

Frans Bauer en Marianne Weber hebben na twaalf jaar weer samen een nieuw album opgenomen. En met groot succes, want van het duettenalbum 'Frans Bauer & Marianne Weber' gingen binnen één week meer dan 60.000 exemplaren over de toonbank en werd hierdoor direct Platina. Zaterdag treedt dit succesvolle duo op in TROS MUZIEKCAFÉ.

Valensia stond in 1993 wekenlang hoog genoteerd in de hitlijst met het nummer 'Gaia' en hij won met het nummer enkele belangrijke muziekprijzen. Daarna werd het stil rondom hem. Hij komt vertellen over het verleden, zijn succes in onder andere Japan en over zijn toekomstplannen.

Nikki won op 1 maart 2008 overtuigend de finale van Idols 2008. Op 24 november a.s. komt haar debuutalbum 'Naked' uit met daarop haar tweede single 'Bring me Down'. Het album is als Nikki: enthousiast, stijlvol en gepassioneerd.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur op Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl