Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Geld buit gemaakt bij gewapende overval

Publicatiedatum: 22-11-2008 11:17:10

Politie zoekt getuigen

ARNHEM - De politie in Arnhem is een onderzoek gestart naar de gewapende overval van een horecagelegenheid aan de Zaslaan in Arnhem. Drie gewapende mannen komen vrijdagavond 21 november rond 22.00 uur de personeelsruimte van de gelegenheid binnen en eisen geld. Daarbij bedreigen zij de drie aanwezige personeelsleden. Als er een bedrag buit is gemaakt, lopen de mannen de winkel uit en rennen ze weg in de richting van de Fazantenweg. Over de hoogte van het buitgemaakte bedrag worden in dit stadium van het onderzoek geen mededelingen gedaan.
Niemand raakte bij de overval gewond.

Signalement
Van de overvallers is een summier signalement bekend. Ze zijn alle drie langer dan 1.70 meter, hebben een gezet postuur en volgens verklaring van de 32-jarige aangever uit Arnhem een getint uiterlijk. De drie zouden kort geknipt haar hebben. Twee droegen een zwarte jas, de derde overvaller een grijs vest. De overvallers spraken nederlands.

Getuigen
De politie is op zoek naar getuigen. Zijn er mensen die in de omgeving van de Zaslaan of in de omgeving van de vluchtroute (Fazantenweg) vrijdagavond 21 november verdachten hebben gezien. Is hen mogelijk iets bijzonders opgevallen, dat te maken zou kunnen hebben met de overval. Of zijn er mensen die van horen zeggen wellicht meer bijzonderheden over deze overval kunnen geven. Zij worden dringend verzocht contact met de politie in Arnhem op te nemen, onder nummer 0900 - 8844. Moet de melding van getuigen per sé anoniem blijven, dan kunnen mensen bellen met 0800 - 7000, het telefoonnummer van Meld Misdaad Anoniem.

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3050

---