Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, maandag 24 november 2008

TECHNOBOY MIXT CD QLIMAX

Zaterdag 22 november is de cd compilatie Qlimax "Next Dimensional World" uitgekomen. Het album is de officiële compilatie van het gelijknamige en inmiddels ruim van te voren uitverkochte evenement, dat op dezelfde dag plaats vond in de Arnhemse Gelredome. De cd compilatie is gemixt door een van de beste dj/producers van de hardere stijlen: "Technoboy".

Hardstyle in de breedste zin van het woord is dé muzikale rode draad van Qlimax. Elk jaar weer is het evenement de absolute "qlimax" van de hardere stijlen muziek, waarbij alle zintuigen van de bezoekers maximaal geprikkeld worden. Deze beleving is nu ook terug te vinden op de cd compilatie Qlimax "Next Dimensional World", die tijdens het evenement zelf al te verkrijgen is.

Qlimax "Next Dimensional World" is gemixt door harstyle specialist "Technoboy". Deze Italiaan is al jaar en dag een van de vooraanstaande dj / producers van de hardere stijlen. Met zijn producties behaald hij vrijwel altijd hits en als dj vult hij elk weekend een van de wereldwiijde dansvloeren. Zijn mix voor de Qlimax "Next Dimensional World" is dan ook een absolute must have voor de fan. Het album bevat tevens een paar exclusieve tracks waaronder het officiële anthem "Next Dimensional World" en "Evolution"van DJ Zany feat. Harmonik.

Vanaf 24 november liggen het album in alle bekende winkels zoals de Free Record Shop, Media Markt, Music Store, van Leest en op Bol.com. Tevens is het album exclusief te downloaden bij www.dance-tunes.com.

//////EINDE PERSBERICHT//////

(