Cursus Groei in Werk `solliciteren zonder kapsones' in Harderwijk


HARDERWIJK, 20081106 -- Op 22 november en 13 december aanstaande organiseert Groei in Werk de workshop `Solliciteren zonder kapsones' in Harderwijk. Met een CV proberen mensen zo goed mogelijk voor de dag te komen. Dat dit beter werkt door vooral tekst weg te laten en te focussen op wat nú belangrijk is, laat deze workshop zien. Zo ontstaat er een reëel én daarmee kleurrijk beeld van de persoon over wie het gaat. En dat zorgt er weer voor dat de kans om op een plek te komen die écht passend is, veel groter wordt.

Opzet

De workshop bestaat uit drie dagdelen, verdeeld over twee dagen. In de eerste 2 dagdelen is er voor de deelnemers volop ruimte om te onderzoeken waar ze vandaan komen (verleden), waar ze nu staan (heden) en waar ze heen willen (toekomst). Er wordt gewerkt met praktische opdrachten en speelse oefeningen.

Deelnemers maken op deze dag ook een start met hun nieuwe CV. In de weken die volgen kan hier thuis verder aan gewerkt worden. De workshop wordt een aantal weken later afgesloten met een bijeenkomst, waarin de nieuwe CV's gepresenteerd worden. Aan het eind van deze workshop gaat iedereen naar huis met een nieuw, kleurrijk en opgewekt CV!

Praktische info

Deelname aan de cursus kost ¤ 125,-. De cursus vindt plaats op 22 november van 10.00 - 16.00 uur en op 13 december van 10.00 - 12.30 uur op de locatie van Groei in Werk in Harderwijk: Engelserf 35c.

Door wie?

De cursus wordt gegeven door Amira Shawky i.s.m. Groei in Werk. Zij is communicatiespecialist en begeleidt deelnemers in het verwoorden en vormgeven van hun persoonlijke profiel.

Over Groei in Werk

Groei in Werk is er voor mensen die bewust in het leven staan en dit ook in hun werk terug willen zien. Naast een vacatureaanbod bieden wij werkzoekenden verschillende vormen van loopbaanbegeleiding aan. Ook kun je bij ons terecht voor begeleiding bij het starten van een eigen zaak.

Voor meer informatie, kijk op www.groeiinwerk.nl