Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Bouwplan Almere, dé beurs over bouwen en wonen!

zaterdag 22 en zondag 23 november in Topsportcentrum Almere Poort

Almere, juli 2008: Op zaterdag 22 en zondag 23 november gaat voor de derde keer dé beurs Bouwplan Almere van start! Bouwplan Almere vindt plaats in het Topsportcentrum Almere Poort. Gedurende de beurs presenteren diverse bedrijven hun aanbod op het gebied van bouwen en wonen. Er is weer veel te beleven tijdens Bouwplan Almere. De voorbereidingen zijn inmiddels volop in gang. Vele bedrijven hebben zich reeds ingeschreven als standhouder tijdens Bouwplan Almere 2008.

Wat biedt bouwplan?
Bouwplan Almere speelt in op actuele trends en ontwikkeling, innovaties en nieuwe projecten op het gebied van woningbouw woning- en tuininrichting. Alle informatie die zich bevindt tussen fundering en inrichting, tussen financiering en afwerking is te vinden op de beurs. Zoals makelaars, bouwbedrijven, hypotheekverstrekkers, woninginrichters, bad- en keukenspecialisten, schilders, banken, tuinbedrijven etc. Voor u de kans om rond te kijken en te vergelijken en uiteindelijk voordelig zaken te doen!

Geïnteresseerd in bouwen en wonen? Dan mag u Bouwplan zeker niet missen! Voor alle informatie op het gebied van bouwen en wonen, heten wij u van harte welkom op Bouwplan Almere 2008. Bouwplan Almere wordt gehouden in Topsportcentrum Almere Poort tegenover het Bastion Hotel aan de Pierre de Coubertinlaan 7. Bouwplan Almere is zowel op zaterdag 22 november als op zondag 23 november geopend van 10.00 tot 17.00. De entreeprijs (incl. kopje koffie of thee) bedraagt euro 3,-. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree. Er is professionele kinderopvang aanwezig. Voor meer informatie kunt u kijken op www.planeffect.com of bellen met Organisatiebureau Plan Effect op telefoonnummer 0529-462332.

Over Organisatiebureau Plan Effect
Organisatiebureau Plan Effect organiseert al ruim 20 jaar beurzen, bedrijfs- en publieksevenementen in Nederland. Plan Effect heeft veel ervaring met de organisatie van, bouw, consumenten-, bruids-, baby-, tuin-, kerst-, 50plus en banenbeurzen.

www.planeffect.com / www.midlifestyle.nl