FNV KIEM

Zzp'ers gezocht voor bijdrage netwerkdag

week 33 | 14-8-2008 | 15:45:49 | Redactie

ABVAKABO FNV organiseert op 22 november 2008 een netwerkdag voor jonge, migrante, vrouwelijke, mannelijke of homo- en lesbische leden. Uitgangspunt is een interessante, feestelijke dag met een divers aanbod. Serieuze en vrolijke onderdelen.

Het wordt een dag voor én door FNV-leden. ABVAKABO FNV zoekt daarom ondernemers die vanuit dit gegeven een workshop kunnen verzorgen, in een forum plaats kunnen nemen, goed discussies kunnen leiden, een lezing kunnen geven of op een andere manier vanuit hun expertise/creativiteit bij kunnen dragen aan (het thema van) deze dag.

We gaan uit van onderwerpen die met het werk te maken hebben. Termen als diversiteit, doelgroepen, duurzaamheid, netwerken, interculturaliteit, integratie, samenwerken dienen hiervoor als basis. Voor het verzorgen van een activiteit is uiteraard een passende vergoeding beschikbaar afhankelijk van de tijdsduur en intensiteit van de activiteit.

Heb je interesse om een bijdrage te leven aan deze bijzondere dag, dan kun je hier de vragenlijst downloaden en (uiterlijk 31 augustus) sturen naar 22-11@groots.nu. We zien uit naar je reactie!

Met vriendelijke groet,

Imke van Gardingen
(adviseur diversiteit ABVAKABO)

Irene Hemelaar en Riëlle Beekmans (FNV KIEM-leden van organisatiebureau GROOTS)