AutoRai

Porsche Approved Occasion Weekend: meest exclusieve occasionweekeinde van Nederland

(11/3/2008)
Op 22-23 november aanstaande vindt in de Home Boxx te Nieuwegein het Porsche Approved Occasion Weekend plaats. De meest exclusieve occasionshow van Nederland. Alle zeven officiële Porsche dealerbedrijven van Nederland presenteren hier in totaal tweehonderd Porsches met ervaring.

Al deze topsporters vallen onder het kwaliteitslabel âPorsche Approvedâ. Gebruikte Porsches met dit label hebben een sluitende (onderhouds)historie en voldoen aan de allerhoogste eisen.

Nooit eerder was er in Nederland de mogelijkheid om 200 Porsche-occasions in topconditie op één plaats te bewonderen. Alle zeven officiële Porsche Centra van Nederland brengen hun gebruikte modellen samen in het centraal gelegen Home Boxx Exihibition Centre in Nieuwegein. Daarmee is de meest exclusieve occasionshow van Nederland een feit. Overigens toont de show in Nieuwegein ook aan dat Porsche rijden heel bereikbaar is: de prijslijst van het aanbod begint bij ⬠29.911,-

Exclusief
De show is op zaterdag 22 en zondag 23 november te bezoeken tussen 10.00 en 18.00 uur. Afgezien van de 200 Porsche-modellen is er met dank aan zorgvuldig geselecteerde partners nog veel meer te bleven. Kledingmerk State of Art, Stand 21 (racebenodigdheden), Gassan Diamonds en Long Island (fabrikant van exclusieve jachten) geven de toch al exclusieve show nog eens extra cachet.

Porsche Approved: weet van wie je hem koopt
Alle Porsches die in Nieuwegein een nieuwe eigenaar vinden, worden afgeleverd met twee jaar volledige garantie (met uitzondering van slijtageonderdelen) inclusief de mobiliteitsgarantie Porsche Assistance. De garantie (normaal één jaar) is een belangrijk onderdeel van het Porsche Approved-label: het nieuwe keurmerk voor de beste dealeroccasions van Porsche. Porsche Approved staat voor autoâs waarvan de (onderhouds)historie volledig bekend is. Maar dan nog krijgt een auto alleen het Porsche Approved-label als hij een intensieve test met maar liefst 111 controlepunten goed heeft doorstaan. En dus is het kwaliteitskeurmerk waarop eigenaren van gebuikte Porsches kunnen vertrouwen; weet van wie je hem koopt! Alle informatie over het evenement is terug te vinden op www.approvedbyporsche.nl.