Ingezonden persbericht


DE DUISTERE TOEKOMST IN MET OBS.CUR FUTURE IN WATERFRONT

OBS.CUR FUTURE is een blend van donkere stylen zoals acid, industrieel, hardcore, tekno en drum'n'bass, waarbij een selectie van vooraanstaande artiesten van zich laten horen.

Deze avond zal Lasse Steen de koning van de acidcore de zaal met zuur overspoelen zoals alleen hij dat kan. Peaky Pounder weet de perfecte balans te vinden tussen funky techno en snoeiharde industrieel hardcore en heeft daarmee zijn stempel zeker gedrukt bij een steeds groter publiek. Ophidian weet van wanten met zijn rauwe en experimentele hardcore sound en zal zelfs een uitstapje maken naar ambiant. Mindustries zal afsluiten met een meer uptempo sound, dus wees voorbereid op industrieel geweld met het bekende duistere randje. StefanZmk bekend bij velen als een meester in het mixen van welke undergroundstijl dan ook komt bij Obs.cur met donkere elektro, techno en experimental. Moichido is één van de zeer getalenteerde live acts die diverse stijlen tot een zeer hoog niveau weet te tillen en waar jullie zeker meer van gaan horen. Collision neemt je mee op een donkere trip.

De kleine zaal zal gehost worden door de jongens van Drop! & Level, die wel raad weten met de donkere en rauwe variant van DnB. Tevens zal het gelijknamige label gelanceerd worden.

Datum: zaterdag 22 november
Toegang: ¤ 10 v.v.k. ¤ 12,- deur
Aanvang: 23:00
Locatie: WaterFront / beide zalen
Meer info: www.waterfront.nl
Tickets: Velvet Rotterdam, Plato Rotterdam, Sounds Rotterdam, WaterFront Receptie, www.waterfront.nl en www.easyticket.nl



Ingezonden persbericht