Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout NB, 22-11-2008

Politie houdt Dongenaar aan na mishandeling van plaatsgenoot

DONGEN: De politie heeft vrijdagavond rond 21.00 uur een 44-jarige man uit Dongen in zijn woning aangehouden. Hij wordt verdacht van
mishandeling van een 42-jarige plaatsgenoot. Het slachtoffer kreeg naar eigen zeggen woensdagavond al een stevige klap van de man toen zij elkaar ontmoetten in het casino in Breda. De verdachte bemoeide zich volgens de 42-jarige Dongenaar met het spel en toen hij daarvan iets zei, werd hij mishandeld. Toen de twee elkaar vrijdagavond weer troffen in een ontmoetingscentrum aan de Oude Baan is Dongen, werd het slachtoffer opnieuw geslagen. De verdachte is ingesloten op het bureau. Daar verklaarde hij zelf ook geslagen te zijn door het slachtoffer.

Gilzenaar (61) slaat vrouw met schemerlamp

GILZE: Een 61-jarige inwoner van Gilze is vrijdagavond rond 22.30 uur aangehouden wegens huiselijk geweld. Zijn vrouw deed aangifte tegen hem, nadat ze tijdens een ruzie kort daarvoor met een schemerlamp op haar hoofd werd geslagen door haar echtgenoot. Dat gebeurde in hun woning. Ze hield daar een hoofdwond aan over die gehecht moest worden. De verdachte is meegenomen naar het bureau.

Oosterhouter knalt dronken tegen vangrail op A27

RAAMSDONKSVEER: De politie heeft zaterdagmorgen rond 04.45 uur een 28-jarige automobilist uit Oosterhout aangehouden wegens het verlaten van plaats ongeval en rijden onder invloed van alcohol. De man was eerder op de rijksweg A27 van de weg geraakt en tegen de vangrail geknald. Een andere automobilist heeft hem even later bij de afslag Oosterhout afgezet, waarna de man naar huis is gelopen. Daar troffen gewaarschuwde agenten hem. Hij blies vervolgens 405 ug/l, terwijl maximaal 220 ug/l is toegestaan. Proces-verbaal voor beide feiten wordt opgemaakt.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 22-11-2008 12:25 | © Regio Midden en West Brabant |