Politie Gelderland-Zuid

Getuigen gezocht van gewapende overval

Culemborg , 22-11-2008 o Vrijdagavond omstreeks 20.15 uur vond er een gewapende overval plaats op een cafetaria aan het Koopmansgildeplein. De politie is gestart met een onderzoek en op zoek naar getuigen.

Rond 20.15 uur drong een tot nu toe onbekende man het cafetaria binnen en bedreigde de drie medewerkers met een vuurwapen. Eén van de medewerkers werd onder bedreiging van het vuurwapen gedwongen de kassas te openen en het geld af te geven. De man ging er vervolgens via de achterzijde van het pand vandoor.

Meerdere politie-eenheden hebben in de omgeving gezocht, maar de verdacht werd niet meer aangetroffen. De politie is begonnen met een buurtonderzoek. De technische recherche heeft onderzoek gedaan op de plaats van het misdrijf. Alledrie de betrokken medewerkers hebben aangifte gedaan.

Getuigenoproep

De politie is nu op zoek naar getuigen die mogelijk iets van de overval of de overvaller hebben gezien.

Van de dader is het volgende signalement bekend:
* Leeftijd ongeveer 20 jaar

* Lengte ongeveer 1.85m

* Hij was gekleed in een donkere broek en een donker vest. Verder droeg hij een wit petje.

Mensen die informatie hebben worden verzocht te bellen met team Culemborg op telefoonnummer 0900 8844. Anoniem informatie geven, kan ook via de lijn van Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 - 7000.
(10)

Laatst gewijzigd 22-11-2008 13:07 | © Regio Gelderland-Zuid |