Netwerkorganisatie EVON maakt vrouwelijk ondernemerschap zichtbaar


Jubileumboek uitgebracht vanwege 15-jarig bestaan

AMERSFOORT, 20081122 -- Ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van organisatie Eemlands Vrouwen Ondernemers Netwerk (EVON) is een jubileumboek uitgebracht. In dit boek vertellen vrouwelijke ondernemers die lid zijn van de Eemlandse netwerkvereniging gepassioneerd over het hoe en waarom van hun ondernemerschap.

Het jubileumboek getiteld `De kracht van netwerken - Zichtbaar vrouwelijk ondernemerschap', brengt vrouwelijke ondernemers door de jaren heen in kaart. Een zorgvuldig samengesteld tijdsdocument waarin onder meer prominente en inspirerende Nederlandse zakenvrouwen in prikkelende interviews aan het woord worden gelaten over diverse interessante thema's. Zo bespreken Karen van Rooyen-Winkelman, oud-voorzitter van de Federatie Zakenvrouwen en eigenaar van Rêverie Consultancy en Agnes Jongerius, voorzitter van vakbond FNV, hun visies in het boek. Het jubileumboek is een mooi voorbeeld van goede samenwerking tussen ondernemers en is inzetbaar als netwerkinstrument.

Achtergrond EVON
EVON viert in 2009 haar vijftienjarig jubileum. Het netwerk heeft een ledental van zo'n honderddertig ondernemers. Haar bestaansrecht dankt de Eemlandse organisatie voor een groot deel aan de kracht van samenwerking. ZZP'ers en MKB'ers die samenwerken, zijn tot grootse prestaties in staat.





ingezonden persbericht