Gemeente Assen


Jongeren kunnen meedoen aan theaterspektakel

Assen, 18 september 2008

23 november speelt de voorstelling Move your ass! in het Mercuriustheater. Een uniek project van Theatergroep NiznO, waarbij jongeren enthousiast worden gemaakt voor het spelen van theater voorstellingen. Jongeren tussen 13 en 18 jaar kunnen zich tot 25 oktober aanmelden voor dit theater project.

In twee weekenden in november gaan vijftien jongeren deze uitdaging aan! Vanuit het niets bouwen ze een nieuw theaterspektakel dat in het Theaterfestival van Assen te bewonderen zal zijn. De titel is 'Move your ass!'. En dat is dan ook alles waarmee het maken van de voorstelling begint. Gewoon theater maken, zoals NiznO al jaren theater maakt. Het project, dat plaats vindt in het weekend van 15 en 16 november en van vrijdag 21 tot zondag 23 november in Mercurius theater, wordt begeleid door drie regisseurs en docenten van Theatergroep NiznO.

Wie kunnen er mee doen?
Jongeren tussen 13 en 18 jaar, woonachtig in Assen, of in de buurt van assen, en die niet bang zijn om in korte tijd een voorstelling te maken, kunnen zich voor 25 oktober opgeven voor dit project door te mailen naar:(nizno.elly@gmail.com). De kosten voor deelname zijn 40,- (Dit is inclusief een maaltijd en consumpties).