Ingezonden persbericht


Persbericht

ZONDAG 23 NOVEMBER

GEZELLIGE TWEEDEHANDS BOEKENBEURS IN WEERT

Op zondag 23 november organiseert Stedelijke Harmonie St. Antonius

van 10.00 tot 17.00 uur een gezellige tweedehands boekenbeurs in de voormalige kerk van het Groenewoud, aan de Maaslandlaan 65 in Weert.

Op deze gezellige boekenbeurs zal een gevarieerd aanbod van boeken, strips, tijdschriften, cd's en platen voor u uitgestald worden. Van roman tot naslagwerk, van literatuur tot kinderboek, van tijdschrift tot stripverhaal, van die oude LP die u al jaren zoekt tot buitenlandse boeken: u vindt het op de tweedehands boekenbeurs van de Stedelijke Harmonie St. Antonius in Weert.

Het is goed mogelijk dat u dat ene ontbrekende exemplaar van uw verzameling daar vindt! Of een leuk kadootje voor de Sinterklaas!

Als u de pasgedane aankopen op uw gemak wilt bekijken, bestaat de mogelijkheid er rustig te zitten onder het genot van een drankje. Dus kom zondag 23 november naar de voormalige kerk van Groenewoud, aan de Maaslandlaan 65 in Weert.

Uiteraard is alles is vriendelijk geprijsd. De opbrengst wordt besteed aan het kopen van nieuwe instrumenten voor de harmonie. Uw geld is daarmee dubbel zo goed besteed!

Entree is E1. Natuurlijk mogen kinderen tot 12 jaar gratis naar binnen.

Wilt u zelf nog boeken, LP's of cd's kwijt?

Loopt u al langer met het idee rond om uw boekenkast en platenverzameling eens grondig op te ruimen? Dan is nu het moment om dat te doen. U steunt hiermee de Stedelijke Harmonie St. Antonius.

Iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur kunt u uw boeken, platen, cd's, etc inleveren bij de voormalige kerk van het Groenewoud. En op werkdagen tussen 17.00 en 19.00 uur bij de familie Tindemans, Emmasingel 71 in Weert of na telefonische afspraak (tel. 0495-45 08 35). Is het lastig voor u om de boeken te brengen? Bel dan even, dan worden ze opgehaald.

Wij zien u graag op zondag 23 november in de voormalige kerk van Groenewoud aan de Maaslandlaan 65 in Weert. Tot dan!