Ingezonden persbericht


MOSHEN KAN NIET HARDER MET FUCKED UP (CA) IN WATERFRONT

Ze bestaan nog: bands zonder homepage of MySpace. Nog opmerkelijker: ze bestaan nog, bands die aan het decennia lang beproefde hardcore-genre een nieuwe draai weten te geven.

Fucked up heeft z'n naam dan ook mee want deze hardcore punkband uit Canada, heeft ook echt een fucked up smerige sound! Hard, gemeen & vuig! Ze worden vaak vergeleken met de band Cursed en dat is helemaal niet gek als achteraf blijkt dat de oorspronkelijke line-up dezelfde zanger, Chris Colohan, bevatte. "The Chemistry of Common Life" is hun nieuwe album en is al door meerdere opgeroepen als album van de week.

Vorig jaar heeft hun optreden voor MTV Live in Canada (waar ze Effed Up werden genoemd) geleid tot het bannen van moshen op tv vanwege de heftige mosh partijen en stage act, die deze spectaculaire band weggeeft. Fucked Up staat dus garant voor een fijn avondje stampen!

Citizens Patrol is een punkband uit het zuiden van ons land. Citizens Patrol doet denken aan oude NYHC als Antidote en Urban Waste, gemengd met de Spermbirds en een beetje US punk a la Reagan Youth. Ze zijn dan ook geïnspireerd door 80'ies hardcore en punk. Verwacht trashcore met een punk bite van deze Limburgse band.

Union Town maakt erg fijne melodieuze punkrock. De band bestaat sinds 2007 en hebben net afgelopen juli hun debuut album "Union Town" uitgebracht.

Datum: zondag 23 november
Toegang: ¤ 10,-
Deur open: 20.00
Locatie: WaterFront / kleine zaal
Meer info: www.jadetree.com/bands/artist/fucked_up / www.myspace.com/citizenspatrol / www.myspace.com/uniontownband / www.waterfront.nl Tickets: Velvet Rotterdam, Plato Rotterdam, Sounds Rotterdam, WaterFront Receptie, www.waterfront.nl en www.easyticket.nl

----------