Ingezonden persbericht


SHOPPEN EN FEESTEN voor het goede doel met de FASHION-OUTLET-PARTY !

Zondag 23 november 2008 vanaf 17.00 uur

Mode, muziek, cocktails, fingerfood - het komt allemaal samen op de Fashion Outlet Party. Locatie is Canvas op de 7e, het voormalige Volkskrantgebouw aan de Wibautstraat in Amsterdam. Hier heb je een prachtige uitzicht over de stad.

Behalve dj-sets van Brian S., Rodd Starson en Funk-E kunt u hier kleding kopen van de nieuwste collecties met kortingen tussen de 50 en 80%! Deelnemende merken zijn onder meer Kenzo Homme, Moschino Jeans, A1A, Freeman T. Porter, Mogul, Aiko en Yosha (by Labelized). 25% van de omzet van de kleding is bestemd voor de Hadassah-Ziekenhuizen te Jeruzalem waar een ieder behandeld wordt ongeacht geloof, achtergrond of religie, zie ook www.steunhadassah.nu. Opbrengst van deze Fashion-Outlet-Party is bestemd voor het A Bridge to Peace Project. Het 'A Bridge to Peace' project is een verzameling van coöperatieve programma's waarbij de Hadassah-Ziekenhuizen samenwerken met ziekenhuizen in Oost-Jeruzalem, Gaza en de Westbank. Ook de opbrengst van onder andere de benefietvoorstelling met Najib Amhali begin dit jaar is grotendeels aan dit project besteed.

Locatie: Club Canvas (www.canvasopde7e.nl)
Adres: Wibautstraat 150, Amsterdam (Oude Volkskrant Gebouw) Toegang: EUR 7,50
Datum: Zondag 23 november 2008
Tijd: 17.00 - 23.30 uur
DJ's: Brian S, Rodd Starson & Funk-E
Mode: Meer dan 20 merken, onder andere Moschino Jeans, Kenzo Homme, A1A, Freeman T. Porter, Mogul, Aiko en Yosha (by Labelized) Food & Drinks: Fingerfood & Cocktails
Meer info: www.fashion-outlet-party.nl