Persberichten Rijn&Venen, 11.30 uur

Utrecht, 23-11-2008

Man overleden in auto

MAARSSEN- Op vrijdagavond werd een man levenloos in zijn auto aangetroffen. Omstreeks 22.10 uur kreeg de politie de melding dat een auto al enige tijd vreemd geparkeerd stond aan de Raadhuisstraat. Agenten gingen poolshoogte nemen en zagen een bestelbusje staan met daarachter een aanhangwagen. Bij de auto stond een kruiwagen en twee ladders stonden nog tegen een boom. In de auto zat een inmiddels overleden 23-jarige man uit Bilthoven. De politie startte een onderzoek en hieruit kwam naar voren dat de man zeer vermoedelijk door koolmonoxidevergiftiging was komen te overlijden.

Het vermoeden bestaat dat de man omstreeks het middaguur was gestopt met zijn hovenierswerkzaamheden en was in zijn bus gaan zitten. Hij had in de laadruimte een aggregaat aangezet voor de stroomvoorziening voor zijn koffiezetapparaat en tosti-ijzer. Vermoedelijk is hierbij het reukloze koolmonoxide vrijgekomen en de cabine binnengedrongen.

Vechtpartijtje

MIJDRECHT Op 22 november vond er omstreeks 02.30 uur een vechtpartij plaats bij een kroeg op het Raadhuisplein in Mijdrecht.

Op camerabeelden was de veschtpartij te zien. Dankzij deze beelden heeft de politie een Engelse 34-jarige man en een 31-jarige man uit Vinkeveen aangehouden.

Beide verdachten werden echter weer snel in vrijheid gesteld. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Goede vondst

MAARSSEN De politie kreeg op 23 november omstreeks 03.00 uur een melding dat een schuur op de Constantijn Huygenstraat vol stond met computers.

Naar aanleiding van deze melding heeft de politie de schuur onderzocht. Hierbij troffen ze verschillende computers, een kentekenplaat en inbrekersspullen aan.

De 21-jarige eigenaresse van de schuur is aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.