Politie Limburg-Noord

Aanhouding na mishandeling in Weert


Datum: 23-11-2008
Tijd bericht: 12:28
Plaats: Weert
Een 24-jarige man uit Weert is in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 01.00 uur aangehouden wegens mishandeling van een 30-jarige man uit Nederweert.

De 24-jarige man liep over de Oelemarkt toen hij door de 30-jarige man werd aangesproken. De man uit Nederweert was erg dronken en bleef de man uit Weert aanspreken. De 24-jarige man gaf aan dat hij dit niet op prijs stelde. Toen deze niet luisterde gaf hij hem een slag tegen zijn hoofd. Hierdoor viel de 30-jarige man op de grond. Vervolgens trapte de Weertenaar nog eens tegen het lichaam van het slachtoffer.

Agenten zagen deze mishandeling gebeuren en hielden de 24-jarige man aan. Het slachtoffer werd naar de EHBO gebracht. Deze man was echter zeer agressief en wilde niet meewerken. Hij had een kleine verwonding aan zijn oog waardoor de agenten erop aandrongen om toch naar de EHBO te gaan. Hier stemde hij uiteindelijk mee in, maar ook hier gedroeg hij zich zeer agressief richting het personeel. Uiteindelijk werd de man door de politie naar zijn woning gebracht.

De aangehouden man uit Weert werd kort na verhoor weer in vrijheid gesteld.