Politie Noord- en Oost Gelderland


|Regio - Nepfacturen Scrappy Electronics | |


Eveneens als in de rest van Nederland heeft de politie Noord- en Oost- Gelderland enkele tientallen telefoontjes gehad over een factuur verzonden door het bedrijf Scrappy Electronics. In heel Nederland zijn de afgelopen dagen nepfacturen verzonden door dit bedrijf. Mensen die via de post een factuur hebben binnengekregen van Scrappy's Electronics uit Enkhuizen worden hiervoor gewaarschuwd. Gebleken is dat het telefoonnummer niet klopt en dat men mogelijk te maken heeft met een niet bestaand bedrijf.


De politie geeft het dringend advies niet in te gaan op de factuur en het telefoonnummer niet te bellen. De factuur beschrijft de levering van lege DVD's voor een bedrag van E 166,15. Het bedrag zal via een automatische incasso van de rekening worden afgeschreven.


Wij adviseren dringend om de rekening van Scrappy Electronics niet te betalen en ook niet te bellen naar het in de rekening genoemde 0900 nummer. Mocht er een bedrag worden afgeschreven dan kan het bedrag door de eigen bank worden teruggestort.


EINDE BERICHT

-----------------------

(





(

---- --