Gemeente Spijkenisse


Omleidingen door asfalteringswerkzaamheden

10 november 2008

Verkeer

In week 48 vinden er werkzaamheden plaats aan de Schenkelweg en de Hekelingseweg.

Schenkelweg
Van 24 tot en met 26 november worden asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd aan de Schenkelweg, het gedeelte vanaf de Maaswijkweg tot en met de kruising met de Eikenlaan. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 09:00 uur en 15:00 uur.
Het verkeer komende vanaf Maaswijk richting Spijkenisserbrug wordt omgeleid via de Schenkel.
Verkeer komende uit Maaswijk richting Waterland kan gewoon doorgang vinden.
Het verkeer komende vanaf Waterland richting Spijkenisserbrug wordt omgeleid via de Heemraadlaan, verkeer van Waterland richting Maaswijk kan normaal doorgang vinden.
Het verkeer komende vanaf de Schenkelweg richting Maaswijk en Waterland kan via een rijbaan doorgang vinden.
De kruising Schenkelweg-Eikenlaan wordt afgesloten, het verkeer wordt omgeleid via de Hekelingseweg-Eikenlaan. De busbaan wordt opengesteld.

Hekelingseweg
Van 26 tot en met 28 november worden asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd aan de Hekelingseweg. Het gaat om het gedeelte vanaf de kruising Meeldijk bij Klein Boskoop tot en met de kruising met De Schouw en Gaard. Tegelijk wordt ook een klein weggedeelte voorbij de kruising met de Meeldijk en een weggedeelte bij de kruising met de Kreek opgeknapt. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 09:00 uur en 15:00 uur.
Het doorgaande verkeer op de Hekelingseweg wordt over één rijbaan geleid en geregeld door middel van tijdelijke verkeerslichten. De Schouw en Gaard worden ter hoogte van de Hekelingseweg afgesloten, het verkeer richting De Schouw wordt omgeleid via de Heemraadlaan en Dijkgraaf, het verkeer richting Gaard wordt omgeleid via de Heemraadlaan, Akkersweg, Akkersdonk en Donk.