Gemeente Echt-Susteren


Twee kruisingen in Susteren drie dagen gesloten drempels Dieterderweg-Feurtstraat 009.jpg

Op de kruising Dieterderweg/Oude Rijksweg Noord en de kruising Swentiboldstraat/ Feurthstraat worden van maandag 24 november tot en met woensdag 26 november asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd. Gedurende de werkzaamheden zijn deze kruisingen voor alle verkeer afgesloten.

Het doorgaand verkeer Dieterderweg/Oude Rijksweg Noord wordt omgeleid. Dit betekent ook dat de Veolia lijnbus 70 een andere route volgt en de bushaltes tijdelijk buiten gebruik zijn. Veolia plaatst de haltes tijdelijk elders.

De kruising Swentiboldstraat/Feurthstraat wordt rondom geheel afgesloten.

Verder worden het éénrichtings verkeer in de Feurthstraat tussen de Feurtherpoort en de Swentiboldstraat én het éénrichtings verkeer in de Swentiboldstraat tussen de Feurthstraat en de Reinoud v. Gelderstraat én het éénrichtings verkeer in de Willibrordusstraat tussen de Feurtherpoort en de Reinoud van Gelderstraat tijdelijk opgeheven.

Bij deze wordt u verzocht met deze tijdelijke verkeersmaatregelen rekening te houden en eventueel bezoek of leveranciers tijdig te informeren. Een overzicht van de wegafzettingen kunt u hieronder downloaden.

De aannemer informeert de direct aanwonenden via een bewonersbrief. Tijdens de werkzaamheden is het mogelijk dat enige verkeershinder ontstaat. De aannemer probeert dit tot een minimum te beperken.

Voor nadere algemene informatie kunt u contact opnemen met de heer A. Vilters (telefoon: 0475 478 478) van de afdeling openbare werken van de gemeente Echt-Susteren.

Wegonderhoud 2008

De bovenstaande werkzaamheden zijn een onderdeel van het wegonderhoud dat de gemeente Echt-Susteren in 2008 uitvoert. Ook op andere locaties binnen de gemeente, zullen herstelwerkzaamheden aan asfalt en bestrating plaats vinden. De overige nog uit te voeren locaties zijn:


· St. Joost: Heerdstraat


· Roosteren: Oevereind, Steenakker


· Susteren: Notarisstraat, Dieterderweg / Oude Rijksweg Noord (24 26 november)


· Swentiboldstraat / Feurthstraat ((24 26 november)


· Nieuwstadt: Kloosterwal, Kruisweide, Klisweg, Wolfsmelkweg, Eenbesweg, Keerweg, Hoppenhof, Millenerweg

Te downloaden:

* Susteren Drempels 01 A.pdf