Gemeente Valkenswaard

Werkzaamheden Heistraat / Hoge Akkers

Werkzaamheden Heistraat / Hoge Akkers

Vanaf maandag 24 november 2008 begint de gemeente met het definitief bestraten van het terrein ter hoogte van de Heistraat / Hoge Akkers. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 16 januari 2009. In deze periode wordt de verbinding tussen de Hoge Akkers en de Heistraat afgesloten voor het doorgaande verkeer. Bestemmingsverkeer op de Hoge Akkers en de Heistraat blijft beperkt mogelijk.

Medio 1995 is de gemeente gestart met de ontwikkeling van het woningbouwcomplex Hoge Akkers in Valkenswaard. Inmiddels zijn de woningen aan de oost- en westzijde van de Heistraat afgerond. De gemeente gaat nu de omgeving definitief bestraten en inrichten met bomen en groenstroken.

Meer informatie
Met vragen over het voorgaande kunt u terecht bij de heer L. Baken van Wegenbouwbedrijf Van Horssen telefoon 06-12682353. Ook kunt u terecht bij de heer B. van Dijk van de afdeling Leefomgeving van de gemeente Valkenswaard. Hij is telefonisch bereikbaar via nummer 040-2083 634 of per e-mail b.van.dijk@valkenswaard.nl.

De direct betrokken bewoners aan de Hoge Akkers en de Heistraat hebben inmiddels een brief ontvangen over de werkzaamheden.