Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Week zonder geweld 2008

24 tot en met 28 november

In de week van maandag 24 tot en met 28 november vindt de Week zonder Geweld plaats. In deze week bent u van harte uitgenodigd om onderstaande activiteiten bij te wonen. Het volledige programma voor de Week zonder Geweld en meer informatie over de activiteiten kunt u vinden op de website www.huiselijkgeweld.rotterdam.nl.

Expositie Karin Oppelland
Op maandag 24 november om 13:00 uur opent wethouder Jantine Kriens (Volksgezondheid, Welzijn en Maatschappelijke Opvang) in de hal van het stadhuis van Rotterdam aan de Coolsingel 40 een expositie van (abstracte) fotos van fotografe Karin Oppelland. De expositie is gedurende de gehele week te zien in de hal van het stadhuis.

De wethouder installeert bij de opening ook enkele bekende Rotterdammers als ambassadeur voor de aanpak van huiselijk geweld.

Debat
Op dinsdag 25 november vanaf 13.30 uur vindt in de hal van de Centrale Bibliotheek aan de Hoogstraat in Rotterdam een publieksdebat plaats. Onder leiding van dagvoorzitter Wilma Ruis (organisatieadviseur en voorzitter COC Rotterdam) wordt gedebatteerd over het melden van huiselijk geweld. Tussendoor speelt Het Rotterdams Wijktheater scènes over huiselijk geweld.