Gemeente Roermond

Verkeersmaatregelen wegens werkzaamheden waterleiding in binnenstad

Maandag 24 november start de laatste fase van het vernieuwen van de waterleiding in de Swalmerstraat en St. Jansstraat. Tegelijkertijd wordt het bouwproject Lombardije in de Lindanusstraat op de riolering aangesloten.

Lindanusstraat
In verband met de rioleringswerkzaamheden wordt het weggedeelte van de Lindanusstraat, tussen de Swalmerstraat en het bouwproject Lombardije, op maandag 24 november vanaf 7.00 uur t/m dinsdag 25 november 17.00 uur (of zoveel korter of langer als nodig is) afgesloten voor doorgaand verkeer. Het gedeelte van de Lindanusstraat, tussen het bouwproject Lombardije en Heilige Geeststraat, blijft op deze dagen bereikbaar via de Munsterstraat en de Heilige Geeststraat. De panden blijven bereikbaar voor voetgangers.

St. Jansstraat
De start voor het vernieuwen van de waterleiding in de St. Jansstraat staat gepland in week 49 (maandag 1 t/m vrijdag 5 december). De werkzaamheden duren waarschijnlijk 2 weken. In deze periode is de St. Jansstraat afgesloten voor doorgaand verkeer en wordt het verkeer omgeleid. De Pastoorswal blijft bereikbaar via de Grote Kerkstraat en de Wilhelminasingel. Ook hier blijven de panden bereikbaar voor voetgangers.

Publicatiedatum: 21-11-2008 Bijgewerkt: 21-11-2008