ADD Business Point maakt virtueel zaken doen wel heel makkelijk

24/11/2008 10:13

ADD Business Point

ADD Business Point heeft haar virtuele kantoor diensten gebundeld op 1 unieke website. Men kan hier terecht voor een virtueel kantoor adres, een telefoonnummer dat automatische doorschakelt en het boeken van spreekruimte op een virtueel kantoor adres. Al deze diensten kunnen digitaal worden afgenomen. Een offerte is direct online aan te vragen en komt in de mailbox van de aanvrager, een telefoonnummer is online aan te vragen en dit geld ook voor het boeken van een spreekruimte. Het is zelfs mogelijk om online een bezichtiging te boeken in 1 van de Business Points om een kijkje te nemen, alvorens een virtueel adres wordt afgenomen.

Virtueel kantoor adres; het bedrijf vestigt zich op het adres van 1 van onze Business points en de post wordt doorgestuurd naar een gewenst adres.

Telefoonnummer; elk gewenst netnummer uit Nederland maar ook een aantal Europese landen kan geleverd worden en wordt doorgeschakeld naar elk gewenst telefoonnummer.

Spreekruimte; al onze business points beschikken over een receptie, internet en andere faciliteiten om onze klant een professionele uitstraling te geven en in alle rust een gesprek te voeren.

Deze diensten kunnen ideaal zijn voor ZZP-ers maar ook voor grotere bedrijven die een tijdelijk project in een bepaalde regio hebben of een regionale uitstraling willen hebben. Onze producten zijn flexibel dus ook onze voorwaarden zijn flexibel; per maand kan de overeenkomst worden opgezegd.

Voor alle voorwaarden en kosten kunt u kijken op onze website: www.addbusinesspoint.nl





http://www.addbusinesspoint.nl