Ministerie van Defensie

24-11-2008 09:58

MISSIE MAX ZEER GESLAAGD

Foto: AVDD - Tijdens de opnamen van Queen Azalea...

Omroep Max en Defensie kijken samen terug op een bijzonder goed verlopen opnamedag. Gisteren zorgde het thuisfront van uitgezonden militairen voor een volle zaal. Het opnemen van kerstgroeten voor de uitgezonden militairen werd gelardeerd met toespraken van de staatssecretaris, de commandant der strijdkrachten en de operationeel commandanten van de vier krijgsmachtonderdelen.

Er werd verbinding gemaakt met Kandahar, Tarin Kowt en ook nog spontaan met Deh Rawod. De minister zond een groet vanuit Halifax, in Canada. In de hal werd gewacht voor het opnemen van de kerstgroet. Daar was de sfeer wat zenuwachtig of uitgelaten. Na het opnemen van de groet werd er veel gelachen en een enkele traan gelaten. En onderling werden heel veel ervaringen uitgewisseld.

Foto: AVDD - Tijdens de opnamen van Queen Azalea...

Daarnaast was er een gevarieerd entertainmentprogramma. Aan lange tafels genoot het thuisfront van vele artiesten. Zo traden op: Dominique Vos, Hansen Tomas, Fanfare Korps Nationale Reserve, Magic Unlimited, Lee Towers, 3J's, Glennis Grace, Monique Smit, 30 Euro Live, Ritmic Group en Nienke de Ruiter. Paul de Leeuw had voor de gelegenheid een lied (Ik mis je zo) opgenomen, dat werd vertoond in de fraai aangeklede zaal.