Drenthe College


Description: Op 6 november brachten leerling-secretaresses van DC Emmen een bezoek aan de 21e editie van het Management Support Event in de jaarbeurs te Utrecht. Lees het verslag van één van de studenten.

Startpagina

Secretaresses in spe bezoeken Management Support Event '08 Op 6 november brachten leerling-secretaresses van DC Emmen een bezoek aan de 21e editie van het Management Support Event in de jaarbeurs te Utrecht. Lees het verslag van één van de studenten.

Duizenden secretaresses kwamen een kijkje nemen bij hun eigen vakbeurs.

Na een bezoek aan de beurs ben je helemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op secretarieel gebied. Zo ook de leerlingen van het Drenthe College, tweede- en derdejaars Managementassistentes. Iedereen stond in alle vroegte rond 08:30 uur, nog half slapend, op het station in Emmen te wachten op de trein.

Na twee uur in de trein gezeten te hebben was iedereen nogal suffig geworden. Eenmaal buiten was iedereen al gauw weer fris en fruitig. Gelukkig was het een klein eindje lopen van het station in Utrecht naar de Jaarbeurs. Het leek in het begin nogal kort om van 11:00 uur tot 14:30 uur alles gezien te hebben. Dit bleek ontzettend mee te vallen, want er was meer dan genoeg tijd om rond te lopen en informatie te verzamelen.

De Jaarbeurs zelf was heel leuk om mee te maken, er hing een gezellige sfeer en er was genoeg te bekijken. Er stonden verschillende standjes met informatie over bedrijfsuitjes en de nieuwste kantoorartikelen. Er was zelfs gelegenheid om met Koert-Jan de Bruin en Leontien van Moorsel op de foto te gaan! De standhouders halen alles uit de kast om je hun nieuwste producten en diensten te showen zonder opdringerig te zijn. Uiteindelijk was het een vermoeiende maar ontzettend leuke dag.

Dominique Meeuwisse, studente aan het Drenthe College.