Gemeente Voorschoten

Voorschoten

Meer trouwlocaties in Voorschoten

Voor bruidsparen is het nu mogelijk om op meer bijzondere locaties in Voorschoten te trouwen. Jaren was het alleen mogelijk om in het gemeentehuis, het Ambachts- en Baljuwhuis of kasteel Duivenvoorde te trouwen. Sinds kort is het ook mogelijk om in de restaurants De Knip, Allemansgeest of in De Gouden Leeuw te trouwen.

In de raadzaal van het gemeentehuis zijn camera's opgesteld waarmee de huwelijksceremonie via internet kan worden gevolgd. Voor bruidsparen die liever ergens anders trouwen in Voorschoten kan dat nu ook bij de restaurants De Gouden Leeuw, De Knip en Allemansgeest. Voor bruidsparen een aantrekkelijke uitbreiding, want zo liggen de locaties De Knip en Allemansgeest bijvoorbeeld aan het water met uitzicht over het polderlandschap. Bruidsparen kunnen er dus ook per boot arriveren. Op alle trouwlocaties, met uitzondering van de raadzaal van het gemeentehuis, kunnen bruidsparen bovendien prima terecht voor het feestelijke gedeelte na de huwelijksceremonie.

De uitbreiding was voor de gemeente Voorschoten aanleiding om een feestelijke bijeenkomst te organiseren in het Ambachts- en Baljuwhuis voor de beheerders van alle aangewezen trouwlokaties met de (buitengewone) ambtenaren van de burgerlijke stand.

trouwborrelklein Op de foto:

alle genodigden op de bijeenkomst voor beheerders van alle trouwlocaties en de (trouw)ambtenaren.

Meer informatie over trouwen in Voorschoten?
Kijk ook eens op onze speciale trouwwebsite.


* 24 november 2008