Succesvolle Festihut(R) nu ook in Nederland op de festivals

24/11/2008 12:02

Bemeko

Na een geweldige aftrap van Festihut(R) in België afgelopen seizoen komend jaar ook in Nederland inzetbaar op de vele festivals.

Afgelopen jaar heeft in België een nieuwe trend plaatsgevonden op de grote festivals, namelijk het plaatsen van comfortabele houten chalets genaamd Festihut(R).

All Events Verhuur in België zet het gebrevetteerde systeem Easysetupchalets al jaren in op de grotere kerstmarkten in België, afgelopen jaar kreeg All Events het idee om de chalets in gaan te zetten op festivals als comfortabele slaapplek met echte bedden. Na de aftrap op Graspop Metal Meeting kwam het in België in een stroomversnelling en volgden er meerdere waardoor er inmiddels al vele grote festivals vast liggen voor komend festivalseizoen.

Festihut(R) en een Festidorp zijn in de festivalwereld na enkele maanden reeds een begrip.

Na het succes in België volgt ook Nederland, Bemeko uit Deurne gaat de chalets komende maanden en jaren inzetten op kerstmarkten en winterse activiteiten. Vervolgens hebben zij in samenwerking met All Events besloten om de Festihut(R) in te gaan zetten op de Nederlandse markt.

Na het succes in België zijn Mark Meulendijks en Gertjan v.d. Berg van Bemeko erg verheugd met het feit dat zei tot deze samenwerking met All Events zijn gekomen. Bemeko is nu 6 jaar actief als totaal verzorger van feesten en evenementen. Daar sluit de activiteit van verhuur van chalets en festihutten perfect bij hun hedendaagse activiteiten aan.

Festihut(R) een comfortabele manier van kamperen

Wie festival zegt, denkt meteen ook aan camping, weide en tenten. In dat rijtje past vanaf komend jaar ook de Festihut(R), een weerbestendig houten huisje met echte bedden op de festivalcamping. De Festihut(R) is ideaal voor wie wil kamperen, maar toch comfortabel

wil slapen. De festihut(R) wordt uitgerust met 2 stapelbedden en bied daardoor plaats aan

4 festivalgangers. Verder is de festihut(R) afsluitbaar waardoor waardevolle

spullen zonder zorgen achter kunnen blijven.

Bemeko

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.festihut.nl