Gratis parkeren in Amsterdam

24/11/2008 12:50

The Amsterdam Dungeon

De dure maand staat weer voor de deur en met de kredietcrisis hebben de meeste Nederlanders het al zwaar genoeg. The Amsterdam Dungeon speelt daarom voor Sinterklaas en biedt gratis parkeren aan in Amsterdam.

Veel mensen komen naar de stad voor hun sinterklaas- en kerstinkopen. The Amsterdam Dungeon komt deze mensen tegemoet in de kosten en speelt dit jaar in op de Sinterklaas gedachte. Bij een bezoek aan The Amsterdam Dungeon in de periode van vrijdag 28 november tot en met vrijdag 19 december 2008, krijgt de bezoeker maximaal vier uur parkeren in de hoofdstad. De Amsterdamse attractie op het Rokin 78 heeft een overeenkomst gesloten met Q-Park. De actie geldt alleen voor bezoekers die de auto hebben geparkeerd bij de parkeergarage Q-Park Europarking aan de Marnixstraat 250 en gaat in op het moment dat de auto geparkeerd wordt.

Bij aanschaf van een volledig toegangsbewijs van the Amsterdam Dungeon aan de kassa van de attractie krijgt men tegen inlevering van de in- rijkaart van de parkeergarage Q-Park Europarking een uit- rijkaart retour. Kortingsbonnen worden niet aangenomen in combinatie met deze speciale actie.

"Op deze manier kunnen de sinterklaas- en kerstinkopen mooi worden gecombineerd met een griezelig middagje uit,"zegt marketing manager Nicole de Klerk."Parkeren blijft erg duur in onze hoofdstad.Op deze manier hopen we het aantrekkelijker te maken om naar de stad te komen. En wat is er mooier dan een dagje winkelen in Amsterdam te combineren met wat angstaanjagend plezier bij The Amsterdam Dungeon?"

The Amsterdam Dungeon is een unieke combinatie van een museum, een theater en een attractiepark. Waargebeurde feiten uit de Amsterdamse geschiedenis vormen het uitgangspunt voor de attractie. Acteurs brengen de griezelige geschiedenis tot leven en deze belevenis wordt extra spannend door de vele special effects, een spannende rit in een achtbaan en het spiegellabyrint. Leven in angst voor de Pest, de VOC, de Spaanse Inquisitie en de donkere straten van Amsterdam wordt weer werkelijkheid. The Amsterdam Dungeon is meer dan alleen een museum, het is een belevenis!





http://www.theamsterdamdungeon.nl