Gemeente Montferland

Aanmelding woningbouwkavel uitbreiding Braamt

Op initiatief van het gemeentebestuur van Montferland wordt de laatste woningbouwkavel in het bestemmingsplan Uitbreiding Braamt uitgegeven. Dit nieuwe woongebied komt aan de westrand van Braamt en sluit aan op de bestaande bebouwing aan de Pastoor te Rielestraat en de Langestraat.

De uitgifte betreft 1 kavel voor een twee-onder-één-kap woning van ca. 305 m2.

De prijs bedraagt 220,-- per m2 exclusief B.T.W.

Het gemeentebestuur nodigt hierbij kandidaten uit hun interesse voor de aankoop van het bouwkavel kenbaar te maken. De inschrijftermijn loopt van 25 november 2008 tot en met 5 december 2008. Inschrijfformulieren die na deze datum binnenkomen worden terzijde gelegd.

Inschrijfformulieren en informatie over de woningbouwkavel is te verkrijgen bij de receptie of de publieksbalie van het gemeentehuis te Didam en s-Heerenberg.

Bij meerdere gegadigden vindt verloting plaats.

De notariële akte zal uitsluitend op naam worden gesteld conform de naam/namen van de inschrijving. Het is dus niet mogelijk na de inschrijving nog een (andere) partner op te geven. Inschrijving is slechts 1 keer mogelijk. Het is ook niet mogelijk zelf in te schrijven als men gehuwd is met of geregistreerd partner is van iemand die inschrijft. Indien toch in strijd hiermee wordt ingeschreven, worden alle inschrijvingen, waarop de namen van deze personen voorkomen, terzijde gelegd.

Als na de verkoop blijkt dat niet aan de voorwaarden is voldaan, zal ontbinding van de overeenkomst worden geëist, zonodig ook na het gereedkomen van de woning.

Het verdient aanbeveling het inschrijfformulier persoonlijk af te geven bij de receptie van het gemeentehuis te Didam of s-Heerenberg. In dat geval krijgt men nl. een bewijs van ontvangst. Bij een andere wijze van indiening ligt het risico daarvoor geheel bij de inschrijver.