Stadsdeel Amsterdam Centrum


Handen uit de mouwen in Korte Leidsedwarsstraat

24 november 2008

Dinsdag 25 november houdt het stadsdeel in de Korte Leidsedwarsstraat een actiedag. Op die dag geven medewerkers van het stadsdeel de straat een extra onderhoudsbeurt.

Het straatwerk wordt gerepareerd en fietswrakken verwijderd. Ook krijgt de straat een grondige reiniging en wordt graffiti en plakwerk van muren verwijderd. De actie duurt de hele dag.

Helpt u mee?
Als u een handje wilt helpen bent u natuurlijk van harte welkom. U draagt ook al bij aan deze schoonmaakbeurt door deze dag geen fietsen in de fietsenrekken te plaatsen. Hierdoor kunnen de medewerkers de straat goed schoonspuiten en eventuele reparaties aan de straat uitvoeren. Handhavers Openbare Ruimte verwijderen die dag zoveel mogelijk fietswrakken.

Gestremd
Om het werk goed te kunnen doen is het verkeer op dinsdag 25 november in de straat tussen 07.00 en 17.00 uur gestremd. Ook laden en lossen is op deze dag niet mogelijk. Let u hiervoor op de borden met wegsleepregeling.

Meer informatie

Bewoners en ondernemers in de straat zijn al eerder over deze actie geïnformeerd. Wilt u meer weten, neem dan contact op met de gebiedsbeheerder Matthijs Scheffer, telefoon 14 020.